Terug naar kandidatenlijst

#6 Marios LazarouHoi allemaal,

Ik ben Marios, ik ben 25 jaar en ik ben een tweedejaarsstudent geneeskunde. Ik heb al een bachelor in de wiskunde en daarnaast ben betrokken bij onderzoek in het UMCG waarbij we kijken naar hoe livemuziek kan helpen bij patiënten die een operatie ondergaan zijn.

Onze wereld zit in een transitieperiode, en onze levens zijn de afgelopen twee jaar enorm veranderd. Het is nu aan ons om onze gemeenschap in de juiste richting te leiden.

Komend jaar zou ik graag nauw met jullie, mijn medestudenten, willen samenwerken als een vertegenwoordiger van het UMCG in de universiteitsraad en ten behoeve van jullie welzijn. Mijn focus ligt ten eerste op mentale gezondheid. Ik zou bijvoorbeeld graag nieuwe manieren zien om stress onder studenten aan te pakken, zoals groepssessies.

Ten tweede weet ik hoe moeilijk het kan zijn voor nieuwe studenten om zich aan te passen aan de omgeving van de universiteit. Daarom focus ik dit jaar ook graag op extracurriculaire activiteiten waar studenten kunnen samenkomen, ideeën kunnen uitwisselen, en hun creativiteit tot bloei laten komen.

Meestal ben ik te vinden bij de medische faculteit of in de UB, dus voel je vrij om me aan te spreken en met mij te praten over jullie ideeën, klachten en verbeteringen.Stem op Marios